WDF Europe Cup Ladies Overall 1988

Van 6 tot 8 oktober 1988 was de British Darts Organisation de gastheer voor Europa Cup VI die plaatsvond in de Engelse havenstad Great Yarmouth, Norfolk. Aanvankelijk zou dit evenement plaatsvinden in het West-Duitse Heidelberg maar het terugtrekken van de hoofdsponsor op het laatste moment was er oorzaak van dat in ijltempo een noodoplossing diende gezocht te worden door de World Darts Federation, onder wiens auspiciën dit toernooi in feite plaats vindt. Denemarken stelde zich alsnog kandidaat maar de BDO mocht de organisatie uiteindelijk in handen nemen. Zodoende werd de Europa Cup VI gespeeld in het Seashore Holiday Centre in Great Yarmouth met vijftien landen op de startlijst. Voor de dames is het de derde editie van Europe Cup.

De Engelse dames wonnen de Overall titel met 81 punten. Runner-up werd Wales met 66 punten gevolgd door Schotland met 49 punten. Republiek Ierland werd mooi vierde met 25 punten.

Locatie: Engeland Seashore Holiday Centre, Great Yarmouth, Norfolk Van: Thursday 06 October 1988 Tot: Saturday 08 October 1988

Regerend kampioen

Beker

Beker van WDF Europe Cup Ladies Overall - 1988

Lijst van gespeelde finales

Jaar Winnaar Uitslag Runner-Up