WDF Europe Cup Ladies Overall 1988

Van 6 tot en met 8 oktober 1988 is de British Darts Organisation de gastheer voor de zesde WDF Europe Cup die plaatsvond in de Engelse havenstad Great Yarmouth in Norfolk. Aanvankelijk zou dit evenement plaatsvinden in het West-Duitse Heidelberg maar op het laatste moment trok de hoofdsponsor zich terug. Daardoor moest de World Darts Federation, onder wiens auspiciën dit toernooi in feite plaatsvindt, in ijltempo een noodoplossing zoeken. Denemarken stelde zich ook alsnog kandidaat maar de BDO mocht de organisatie uiteindelijk in handen nemen. 

Zodoende werd de WDF Europe Cup VI gespeeld in het Seashore Holiday Centre in Great Yarmouth. Voor de tweede keer, na 1982, is Engeland dus de gastheer, deze keer met vijftien landen op de startlijst, waaronder voor de eerste keer Italië en Malta. 

De Engelse dames Sue Edwards & Jayne Kempster winnen de overall titel met 81 punten. Met name dankzij hun beider finaleplek in de singles natuurlijk. Het zilver is voor Wales met 66 punten, naast het goud dat ze al in de koppels omgehangen hadden gekregen. Schotland pakt het brons met 49 punten. Republiek Ierland wordt mooi vierde met 25 punten, net voor Zweden dat de top vijf vol maakt met 21 punten.

Eindklassement
1 - 81 punten Engeland
2 - 66 punten Wales
3 - 49 punten Schotland
4 - 25 punten Republiek Ierland
5 - 21 punten Zweden
6 - 20 punten België/ Finland
8 - 15 punten Duitsland
9 - 13 punten Noorwegen
10 - 10 punten Italië/ Nederland
12 - 8 punten Denemarken/ Malta/ Noord-Ierland/ Zwitserland

Locatie: Engeland Seashore Holiday Centre, Great Yarmouth, Norfolk Van: donderdag 06 oktober 1988 Tot: zaterdag 08 oktober 1988

Regerend kampioen

Engeland
Fotograaf: MasterCaller.com
2018 WDF Europe Cup
England Engeland

Beker

Beker van WDF Europe Cup Ladies Overall - 1988

Lijst van gespeelde finales

Jaar Winnaar Uitslag Runner-Up