Nordic Darts Masters 2021

In 2013 lanceert de PDC de World Series. In dat jaar stuurt de PDC acht topspelers naar Dubai en Sydney om de sport meer wereldwijd te verspreiden. In de jaren die volgen wordt de cyclus steeds meer uitgebreid en in 2015 komt er ook een World Series Finals op de kalender.

In 2021 staan in eerste instantie zes World Series toernooien op de kalender plus de World Series of Darts Finals. New York, Wollongong en Townsville maken hun debuut in de World Series en nemen de plaats in van Las Vegas, Melbourne en Brisbane. De World Series reizen in 2021 ook voor het eerst naar Kopenhagen, waar de Nordic Darts Masters zullen worden gespeeld. De World Series Finals keren dit jaar terug naar Nederland, in de AFAS Live te Amsterdam.

Echter gedurende het jaar blijkt het toch nog niet mogelijk om alle evenementen plaats te laten hebben. Uiteindelijk blijven alleen deze toernooien over:

17-18 september - Nordic Darts Masters - Kopenhagen
29-31 oktober - World Series of Darts Finals - Amsterdam

De line-up voor de World Series toernooien verschilt per toernooi. Wel is duidelijk dat alle toernooien dit jaar over twee dagen worden gespeeld. Waarbij in de eerste ronde acht regionale spelers het opnemen tegen acht spelers die door de PDC worden uitgenodigd.

Toernooi begint over

Locatie: Denemarken Forum Copenhagen Arena, Copenhagen Van: vrijdag 17 september 2021 Tot: zaterdag 18 september 2021
Per jaar:

Lijst van gespeelde finales

Jaar Winnaar Uitslag Runner-Up