Na het organiseren van twee WDF Europe Cups is Turkije klaar voor het grote werk; een WDF World Cup. De organisatie van de twintigste WDF World Cup verloopt fantastisch en nagenoeg iedereen is tevreden over het all-inclusive principe van de speellocatie. In het herentoernooi strijden 36 landen om de Cup, 29 landen nemen een damesteam mee en een recordaantal van 16 jeugdteams vindt zijn weg naar de Turkse badplaats Kemer. Van 26 tot en met 31 oktober wordt gespeeld in het Limra Hotel & Resort.
Voor de eerste keer doen er vier dames per team mee, tot 2015 waren dat er altijd twee. Dit betekent wel dat er een extra speeldag wordt toegevoegd aan het speelschema. Vanaf nu wordt er vijf dagen gespeeld en is de openingsceremonie de dag voor aanvang van het toernooi. Nick Rolls komt het team van de officials vanaf 2015 versterken. Samen met Richard Ashdown en Jacques Nieuwlaat overzien zij de wedstrijden en het podiumprogramma. Bulgarije is er voor het eerst sinds 1995 bij en Servië is de laatste nieuwkomer op het WDF World Cup toneel.
Voor de eerste keer in de geschiedenis worden er niet alleen in het herentoernooi een team event gespeeld, maar nu ook bij de dames. Het Engelse viertal Deta Hedman, Lisa Ashton, Fallon Sherrock & Claire Brookin is de huizenhoge favoriet en maakt die rol ook meer dan waar. Geen enkel team komt ook maar enigszins in de buurt. In de beide groepswedstrijden wordt het 9-0, Schotland pakt nog vijf legs van de Engelse dames bij de laatste 16, de Amerikaanse dames een leg minder in de kwartfinale. In de halve finale wachten de verrassende Ierse dames, maar ook Catherine Flemming, Robyn Byrne, Caroline Breen & Veronica Skeffington komen niet verder dan vijf legs.
In de andere halve finale staan de Zweedse dames Paulina Soderstrom, Anna Forsmark, Linda Nilsson & Snezana Veljovic tegenover het sterke Duitse team van Steffi Luck, Irina Armstrong, Anne Willkomm & Steffi Rennoch-Zwitkowitsch. De Duitse machine verslaat de Zweden vrij eenvoudig met 9-1 en mag het dus in de finale opnemen tegen Engeland. In de finale blijken ook de Duitse dames niet opgewassen tegen de Engelsen, het wordt 9-5 voor Engeland dat daarmee een clean sweep pakt deze WDF World Cup. Lisa Ashton wint naast de singles en de koppels nu ook het teamtoernooi en de overall titel. Ze wordt de allereerste vrouw die vier gouden medailles wint in één WDF World Cup. Een prestatie die slechts twee mannen eerder hebben behaald. Eric Bristow-MBE in 1983 en 1987 en Martin Adams in 1995.